Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… !

Kérem szépen erre vártunk már a tavalyi utolsó forró nyári nap lecsengése óta!

Akartuk, hát megkaptunk, újra itt vannak a nyári hónapok, a forróság, a napsütés!

A meleg napokat legjobb víz közelben eltölteni, hogy bármikor felfrissíthessük testünket a hűs vízzel. Legalábbis én erre esküszöm!

Csobbannál egy jót, de még nem döntöttél, hogy merre indulj el? Várunk szeDJI_0005.MOV.Still001_resizeretettel a budai hegyekben, a 2. kerületi Külkerparkban, ahol csodás környezetben élvezheted a szabadnapodat, jókat úszhatsz, napozhatsz, ha pedig meguntad a pihenést, sportolással is feldobhatod a napodat!

Több medencével állunk rendelkezésre a kedves Vendégek részére! Ha ásztatás helyett edzeni is szeretnéd a tested, akkor az úszó- és versenymedencében a helyed, mely 33 méteres, feszített víztükrű, 8 pályával, vízforgatóval. Természetes a gyerkőcökre is gondoltunk! Amíg Te úszod a hosszokat, ők bátran pancsolhatnak a kismedencében, de ha kedvet kapnak az úszáshoz, számukra a fokozatosan mélyülő tanmedence áll rendelkezésre.

Büfénkben csillapíthatjátok az éhséget és szomjúságot egyaránt! A strandok elengedhetetlen finomságai, mint a lángos, főtt kukorica, jégkrém mellett, meleg ételekkel is jól lakhattok.

Nincs más hátra, mint előre, azaz irány a Külkerpark!

Mi már nyitva vagyunk és várunk nagy-nagy szeretettel!

 

Ez is érdekelhet, olvastad már?

 

 

 

Szerző

Borsfai Dóra adatlap-képe

By HelloDori / Administrator, bbp_keymaster on jún 13, 2016