Egy strand, ami más, mint a többi!

Ha igazi kikapcsolódásra vágysz, válaszd a Külkerparkot, hagyd kint a város zaját és tölts el egy kellemes napot ezen a strandon!

Végre hétvégén is csúcs-hiper-szuper meleg volt! Hiszen tapasztalhattad Te is, hogy az elmúlt hetekben mennyire kellemetlen volt, hogy a hétköznapok hőségét az irodában, erre-arra (lényeg, hogy nem strandon) kellett elviselni. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor végre beköszönt a szombat és már reggel az esőcseppeket látod az ablakodon, nem pedig a bekúszó Napocska sugarait… Szóval VÉGRE igazán meleg szombati nap köszöntött ránk, így aztán mi sem aszalódtunk odahaza, összeszedtük a barátokat és a Külkerpark felé vettük az irányt.

malac_1_resize

Igaz, mi kocsival mentünk, de a társaságból jó néhányan BKV-val érkeztek a Külkerparba, s nem volt panasz részükről, így megerősíthetem, busszal is remekül megközelíthető a strand! 🙂 Nem utolsó szempont, SŐT, hogy a pénztárnál nem volt kígyózó sor, nem kellett órákat sorban állni a hőségben, hogy egyáltalán bejuthassunk a strand területére.

Mindig öröm megérkezni erre a csodás helyre! Az első gondolatom ismét az volt, mintha már nem is Budapest határain belül lennék! A strand óriási területen fekszik, melyet körbe-körbe fák öveznek, a nyugalom, a friss levegő, és a hétköznapi stressz már el is illant. 🙂

RESTNapágyat választottunk magunknak, és letelepedtünk egy fa árnyéka alá. Persze ezután egyből megtámadtuk a medencét, hiszen már mind vágytunk a felfrissülésre. 🙂 Én imádok napozni, így egy csobbanás után a medence szélén barnultam, míg a többiek úszták a hosszokat.

Örömmel tapasztaltam, hogy a büfében finomabbnál-finomabb ételek álltak rendelkezésünkre! Vőlegényemmel mi igazán nehéz esetek vagyunk, mivel Ő gluténérzékeny, én pedig vegetáriánus vagyok… Így aztán az ilyen strandos kiruccanások során mindig felmerül a kényes kérdés, hogy; „na és akkor mi mit együnk?!” 😀  Ezúttal nem panaszkodhatom, mert az ételek kínálatában és minőségében sem találtunk hibát, mindketten sikeresen jól laktunk! 😀

A délután során folytattunk a napozást és élveztünk a medencék hűsítő vizét, illetve voltak, akik a strandröpi pályán játszottak egy meccset.

A Külkerpark ezúttal sem okozott csalódást! Mi idén még jó pár napot fogunk itt letölteni, ez egészen biztos!

Próbáld ki Te is! 🙂

 

Ez is érdekelhet, olvastad már?!

 

 

 

Szerző

Borsfai Dóra adatlap-képe

By HelloDori / Administrator, bbp_keymaster on jún 28, 2016